mandag den 11. august 2014

Realtimeboard - præsentationsværktøj, kollaborativ virtuel tavle og online IWB!

Velkommen tilbage fra sommerferie. Vi ønsker jer alle et rigtigt godt skoleår og håber I kommer godt i gang
med alt det nye.Vi er begejstrede for at have tilføjet Realtimeboard til vores teknologisamling. Realtimeboard finder du under samlingerne "Arbejdsformer" og "Google Apps". Husk lige at tjekke både vejledninger og idékatalog.

 Realtimeboard er en særdeles brugervenlig virtuel tavle fyldt med fantastiske funktioner. Samarbejd om mindmaps, præsentationer, projektorganisering - eller brug det som et online IWB. Du kan samarbejde med andre i realtid og indsætte dokumenter, billeder m.m. direkte fra dit Google Drev. Realtimeboard har gode muligheder for online kommentarer og diskussioner.

Google Drev App
Realtimeboard kan du også installere som Google Drev app. Det betyder at du kan oprette dine tavler som filer i dit Google drev og dele hele mapper med tavlesider med eleverne. Det er der også produceret en vejledning til.

Gratis til uddannelsesinstitutioner:
Selvom den gratis version i de fleste tilfælde er tilstrækkeligt, kan du og eleverne få en gratis "educational license", hvis blot du angiver en mailadresse der henviser til en uddannelsesinstitution. Det kunne f.eks. være skolekom adressen, eller en Google Apps for Education adresse.Rigtig god fornøjelse!

Web2Beviset