tirsdag den 26. august 2014

Haiku Deck - Slideshows med fokus på faglighed og formidling

Supersimple præsentationer med utroligt flot design. Lækkert resultat hver gang, og med lige præcis nok muligheder til, at holde fokus på fagligt indhold og formidling.

Less is more!
Haiku Deck har begrænsede muligheder i forhold til powerpoint - men til gengæld er det også en af applikationens styrker! Det er kun muligt at koble et baggrundsbillede sammen med stikord og små sætninger. Det gør, at eleverne ikke står og læser op fra deres slides og at neongrønne farver, klapsalver og flyvende figurer ikke fjerner fokus (og tid) fra det faglige indhold og elevernes evne til at formidle.

Haiku Deck er skruet ned i stramme designskabeloner (temaer) hvilket gør, at det faktisk er svært at lave noget der IKKE ser hammergodt ud. Teksten er altid tydelig og billederne er fænomonale. Der er også mulighed for at uploade billeder selv.

Del med link eller indlejr på webside.
De færdige præsentationer kan deles med et enkelt link, ledsages af beskrivende tekst og indlejres på websider eller blogs. Præsentationerne kan ses på alle computere, smartphones og tablets.Der findes gratis app til iPad, iPhone og iPod.

Du finder Haiku Deck i teknologisamlingen "Udtryksformer" under "Præsentationer"

God fornøjelse!

Web2Beviset