onsdag den 7. november 2012

UPDATE: Wikispaces i ny version!

Kære deltagere på modulet Arbejdsformer.

Wikispaces er en af de ressourcer, som vi virkelig holder af, og som man næsten ikke kan forstå ikke koster en krone. Vi kan med glæde meddele, at vi har opdateret Wikispaces videopræsentationen, så den er kortere, skarpere, lettere at gå til og præsenterer tjenesten på en mere simpel måde.

Se teaseren her:Wikispaces er en af de tjenester som man kan bruge på en helt simpel måde, eller man kan udnytte alle mulighederne og lave mere avancerede løsninger. Vi har oplevet at enkelte kursister er gået "døde" i Wikispaces videopræsentationen, fordi vi ville for meget på for kort tid. Vi håber meget at denne opdatering vil gøre det lettere for jer, at se potentialet i denne tjeneste og bruge den i jeres undervisning.

 UPDATE: For jer der har investeret i et antal iPads/iPhones er der godt nyt. Wikispaces kan nu bruges problemfrit fra iPad'ens browser (Safari). Der kan uploades billeder, videoer og andre medier direkte fra kamerarullen. Wikispaces er ikke optimeret til andre tablets endnu, men virker i et vist omfang også på andre tablets/smartphones.

God arbejdslyst

Web2Beviset