fredag den 15. november 2013

Movenote - billedfortællinger og levende præsentationer!

Så er der weekendguf! Vejledninger og ressourcer er netop udgivet til Arbejds- og udtryksformer, Mobil Læring og Google Apps.


Med Movenote kan du præsentere dine billeder, powerpoints, pdf filer og dokumenter med stemme og video. Slutproduktet er en video der kan deles og indlejres. Movenote fungerer i en browser, som gratis app til iOS og Android og som Google Drev app.

Alle de Movenotes du laver synkroniseres på tværs af de enheder du bruger. Det betyder, at hvis du har startet på et Movenote projekt på din smartphone kan du redigere videre fra en computer. Google Drev integration gør det let at samarbejde om Movenote projekter.

Movenote giver eleverne mulighed for at udtrykke sig fagligt gennem billeder, video og lyd. Eleverne kan tage billeder på deres smartphone fra en eskursion og lave en flot billedfortælling, de kan finde fagligt relevant billedmateriale på nettet og hente ind i Movenote eller de kan lave Movenotes som de integrere på et websted eller en blog, som en del af en større multimodal produktion.

God fornøjelse!